Laagste Prijsgarantie

Naast de service die SofaSupply is u al aanbiedt, zoals gratis bezorging, zekerheid met Webshop Keurmerk en de klantenservice die zeven dagen per week bereikbaar is, biedt SofaSupply u nu ook de laagste prijsgarantie aan! 

Wat houdt de Laagste Prijsgarantie in en onder welke voorwaarden geldt de Laagste Prijsgarantie?

Mocht u een lagere prijs zien voor één van onze producten bij een andere aanbieder gevestigd in Nederland, zelfs tot 7 dagen na aankoop? Wij betalen u het verschil terug! Hiervoor gelden de volgende voorwaarden:

  1. De verkoopprijzen van de andere partij dienen inclusief verzendkosten te zijn, aangezien SofaSupplyaltijd gratis verzending aanbiedt
  2. De winkel dient in Nederland gevestigd en in het Nederlandse handelsregister (KVK) geregistreerd te zijn
  3. Geldig voor het gehele assortiment van  SofaSupply
  4. Per order wordt een maximum van 25% van het totale orderbedrag teruggegeven

Hoe kunt u aanspraak maken op de laagste prijsgarantie bij SofaSupply?

Indien u een e-mail stuurt naar service@sofasupply.nl voor of binnen 7 dagen na aankoop van uw meubelen bij  SofaSupply dan zullen wij deze prijzen controleren en binnen 24 uur reageren op uw aanvraag en het geld terug storten.

Wij zijn er van overtuigd dat wij al onze meubelen tegen scherpe prijzen aanbieden! Mocht u hier toch over twijfelen, dan dagen wij u uit om een goedkopere prijs te vinden dan wij aanbieden! Dit geldt voor ons gehele assortiment!