Gratis verzending
14 dagen retourrecht
Laagste prijsgarantie
Veilig online betalen

 

Nieuw blogbericht: 5 soorten commodes!

maandag 15 december 2014 11:09:03 Europe/Budapest

5 soorten commodes waarmee je een kinderkamer in één keer stijl geeft

Welk meubelstuk staat in vrijwel elke kinderkamer van de allerkleinste jongens en meisjes? De commode! Een ideaal meubel om veel spullen in op te bergen en om jouw kleintje op te verschonen. Maar een ‘gewone’ commode is ook maar zo gewoontjes. Voor de creatievelingen onder ons hebben we daarom 5 commode-ideeën verzameld waarmee je je kinderkamer karakter geeft.

Lees verder
Reacties | Geplaatst in Meubelen door Wilfred

Wandkast uitgevoerd in hoogglans wit

dinsdag 11 november 2014 14:58:03 Europe/Budapest

Een hoogglans wandkast voor iedere ruimte!

Maak indruk met de geweldige wandkasten van SofaSupply. De hoogglans wandkasten komen veelal uit de Extreem Hoogglans collectie of de Jovani Design serie en staan bekend om het unieke design en tijdloze uiterlijk.

Lees verder
Reacties | Geplaatst in Meubelen door Hannah

Nieuw blogbericht: Salontafels van glas zijn dé trend voor 2015!

vrijdag 3 oktober 2014 08:59:46 Europe/Budapest

Een glazen salontafel, de nieuwe trend voor 2015?

Vintage, Brick en Urban Astronaut. Zo. Als u niet weet waar we het over hebben: dit zijn zomaar een aantal trends op woongebied voor 2015. Maar dat zal waarschijnlijk langs u heen gaan. U bent vooral hard op zoek naar een betaalbare salontafel, zodat u er bij donkere winteravonden wat kaarsjes op kan zetten. Een sfeertafel die zowel praktisch is als sfeervol. SofaSupply kan u helpen met het trendy en creatieve gedeelte van uw zoektocht.

Lees verder
Reacties | Geplaatst in Meubelen door Wilfred

Nieuw blogbericht: Het inrichten van de werkkamer

maandag 15 september 2014 09:36:46 Europe/Budapest

Je nieuwe werkkamer inrichten: 4 dingen waar je rekening mee moet houden

Bij het inrichten van een nieuwe werkkamer komt ongemerkt altijd veel kijken. Welke spullen heb je nodig? Hoe ga je de ruimte die je hebt gebruiken? En zijn er dingen die je moet weten om straks goed en fris aan de slag te kunnen aan je nieuwe bureau? In dit artikeltje geven we je 4 tips mee die je helpen je nieuwe werkkamer in te richten. Veel plezier en succes!

Lees verder
Reacties | Geplaatst in Meubelen door Wilfred

Nieuw blogbericht: Zwevende tv-meubels

maandag 21 juli 2014 13:52:33 Europe/Budapest

Zwevende TV meubels bij Sofasupply

Al sinds decennia is de televisie niet meer uit de huiskamer weg te denken. Het is tegenwoordig de belangrijkste bron van informatie en entertainment voor de meeste Nederlanders. Als een apparaat zo belangrijk voor ons wordt, is het uiteraard vanzelfsprekend dat er op den duur diverse soorten meubilair voor is ontworpen.

Lees verder
Reacties | Geplaatst in Meubelen door Wilfred

Glazen meubelen

Al sinds jaar en dag wordt glas als materiaal gebruikt voor uiteenlopende toepassingen. Glas is zodoende wellicht net zo oud als moederaarde zelf. Glas ontstaat bij hoge temperaturen zoals bij een vulkaanuitbarsting, bij een blikseminslag maar ook door inslagen van meteorieten. Zelfs op de maan lijkt glas aanwezig te zijn. Glas is vandaag de dag niet meer weg te denken uit onze hedendaagse samenleving.

Lees verder
Reacties | Geplaatst in Meubelen door Wilfred

LED verlichting in meubels is de nieuwste trend!

dinsdag 17 juni 2014 10:28:43 Europe/Budapest

Led verlichting in meubels is de nieuwe trend

 

Voor de techneuten onder ons: de afkorting LED staat voor “light emitting diode” of in het Nederlands “licht-emitterende diode”. Een diode is een halfgeleider. Ledverlichting is tot nu toe de meest energiezuinige verlichting die er bestaat. En tevens de kleinste. Lees snel verder.

Lees verder
Reacties | Geplaatst in Meubelen door Wilfred

Hoogglans tv-meubels voor elke kamer

maandag 26 mei 2014 12:23:44 Europe/Budapest

 

Hoogglans tv-meubels voor elke kamer 

Zoveel mensen als er zijn, zoveel verschillende kamers ze hebben waar ze een tv hebben. En een bijpassend tv-meubel is dan wel zo prettig. Uw tv moet tenslotte niet teveel opvallen wanneer u hem niet gebruikt. En het meubel waar hij op staat moet ook voor andere dingen functioneel zijn. Bijvoorbeeld om er een Blu-ray speler - of wat tegenwoordig steeds vaker gedaan wordt, een pc - in te bewaren. Hoogglans tv-meubels zijn een veelgevraagd meubelstuk om daaraan te voldoen. Hoogglans tv-meubels zijn er tenslotte in vele kleuren, soorten en maten. En bij SofaSupply.nl bent u aan het juiste adres om hoogglans tv-meubels goedkoop online te bestellen.

Lees verder
Reacties | Geplaatst in Meubelen door Wilfred

Hoogglans meubelen

zaterdag 5 april 2014 10:40:46 Europe/Budapest

Hoogglans meubelen - een discussie

Mijn vrienden en familie waren recentelijk zeer verbaasd toen ik, na een periode van wikken en wegen, besloot om een hoogglans tv-meubel aan te schaffen voor in de woonkamer. Meerdere malen schoten min of meer dezelfde waarschuwingen om mijn oren zoals: 'Je ziet er alles op' en 'je blijft schoonmaken.' Tot op een bepaalde hoogte zat hier dan ook zeker een kern van waarheid in, ondanks het feit dat je in een gezin met 3 opgroeiende kinderen en met alle vriendjes en vriendinnetjes per definitie meer dan normaal de meubels een schoonmaak beurt geeft. Desalniettemin hebben hoogglans meubelen een paar voordelen welke de hiervoor genoemde nadelen ruimschoots compenseren

Lees verder
Reacties | Geplaatst in Meubelen door Joeri