Bezorgen & afhalen

*Maatregelen COVID-19*

Ook in de Coronacrisis gaat Sofasupply.nl online door met leveringen van ons mooie assortiment! Desondanks staan de gezondheid en veiligheid van onze klanten en medewerkers voorop. In vervolg op de huidige ontwikkelingen en richtlijnen rondom COVID-19 neemt Sofasupply.nl dan ook maatregelen om risico’s te beperken. Als gevolg van de ontwikkelingen kan voorkomen dat bestellingen een langere levertijd hebben dan je van ons gewend bent. Daarnaast hanteert PostNL bij de aflevering van je pakket een aangepaste levertijd. Met betrekking tot uitstaande leveringen en nieuwe bestellingen, proberen wij onze klanten hiervan individueel op de hoogte te stellen voor wat betreft de levertijd. Ook de showroom Dordrecht is momenteel gesloten i.v.m. de landelijke Corona maatregelen. Hartelijk dank voor uw vertrouwen, begrip en medewerking!

 

Bezorgen

Sofasupply.nl biedt u de mogelijkheid om uw bestelling thuis te laten bezorgen. Bezorging vindt meestal plaats door het professionele Sofasupply.nl bezorgteam. Bezorging is volledig kosteloos binnen heel Nederland (m.u.v. de Waddeneilanden) en België! Het Sofasupply.nl bezorgteam beschikt over een grote en moderne bestelwagen met laadklep en het bezorgteam weet alles over goed en juist bezorgen, zodat de bestelde artikelen u in perfecte staat bereiken. Het bezorgteam levert de goederen in dozen ongemonteerd bij u binnen af, tenzij uitdrukkelijk anders vermeld en/of anderzins overeengekomen. De woning dient zich te bevinden op de begane grond. Het bezorgteam levert eventueel ook op een etage af, mits deze etage middels een lift bereikbaar is. De goederen dienen dan uiteraard wel in de lift te passen. De bestelde producten worden niet via een trap naar boven gebracht. Zodra uw bestelling gereed staat voor verzending, zal er per e-mail dan wel telefonisch contact plaatsvinden voor het vastleggen van een aflevermoment. Kleinere artikelen worden tot slot verzonden via PostNL. 

Afhalen

Uiteraard kunt u uw aangekochte meubelen ook zelf afhalen in showroom Dordrecht. Het voordeel hiervan is dat u uw aangekochte meubelen hoogstwaarschijnlijk nog sneller in huis heeft aangezien SofaSupply.nl vele artikelen direct uit voorraad levert. Tijdens de reguliere openingstijden kunt u uw aangekochte meubelen (ongemonteerd in dozen) dan zelf ophalen in showroom Dordrecht aan de Troelstraweg 197, 3317TE Dordrecht. Het SofaSupply.nl team zorgt ervoor dat uw bestelling gereed staat en helpt uiteraard graag een handje mee met het inladen. Wij berichten u telefonisch dan wel per e-mail zodra uw bestelling gereed staat om afgehaald te worden.