Betaalmogelijkheden

1. iDEAL

Betalingsmethode iDEAL is een eenvoudige en veilige manier om uw online aankopen bij SofaSupply af te rekenen. iDEAL vormt binnen Nederland dan ook één van de meest toegepaste online betalingsmethodes. SofaSupply rekent geen extra kosten voor het gebruik van iDEAL. U kunt meteen gebruik maken van iDEAL als u internetbankiert bij één van de volgende banken: ABN-AMRO, ASN Bank, Friesland Bank, IGN Bank, Rabobank, Regio Bank, SNS Bank, Triodos Bank en Van Landschot Bankiers.

 

2. Bankoverschrijving

Mocht de betaling met iDEAL niet lukken of gebruikt u liever een andere betalingsmethode, dan is dat uiteraard mogelijk. Bij SofaSupply kunt u ervoor kiezen om vooraf te betalen via bankoverschrijving. U maakt dan zelf het bedrag over naar onze bankrekening middels een bankoverschrijving. Let goed op het bedrag dat u dient te betalen. Dit moet overeenkomen met het bedrag dat u terugziet in de bevestigingsmail nadat de bestelling definitief is geplaatst. Nadat u de order definitief geplaatst heeft, kunt u het bedrag onder vermelding van uw naam en ordernummer overmaken naar:

ABN-AMRO

IBAN: NL08ABNA0463987985

BIC: ABNANL2A

T.N.V. Spreipartners B.V. / SOFASUPPLY.NL

 

3. Betalen bij aflevering - rembours

Op de afrekenpagina kunt u tevens voor de optie betalen bij aflevering - rembours kiezen. Wel dient u eerst 10% van het totaalbedrag per bankoverschrijving aan te betalen. Nadat wij de aanbetaling in goede orde hebben ontvangen en tevens correct hebben kunnen verwerken, stellen wij u hiervan schriftelijk per e-mail dan wel telefonisch op de hoogte.Vervolgens wordt een bezorgafspraak ingepland welke wederom schriftelijk per e-mail dan wel telefonisch wordt gecommuniceerd. Het restantbedrag kunt u tenslotte contact bij de bezorgdienst voldoen. Voor deze wijze van verzending brengt SofaSupply €15,- administratie- en afhandelingskosten in rekening. De aanbetaling kunt u per bankoverschrijving voldoen op:

ABN-AMRO

IBAN: NL08ABNA0463987985

BIC: ABNANL2A

T.N.V. Spreipartners B.V. / SOFASUPPLY.NL

 

4. Bancontact

Betalingsmethode Bancontact is een eenvoudige en veilige manier uw online aankopen vanuit België bij SofaSupply af te rekenen. SofaSupply rekent geen extra kosten voor het gebruik van Bancontact. U kunt Bancontact meteen gebruiken als u internetbankiert bij één van de volgende banken: Dexia, Fortis, ING, FINTRO, KBC, CBC, AXA Bank en VDK Spaarbank.

 

5. SOFORT Banking

SOFORT Banking maakt het online afrekenen van uw online aankopen eenvoudiger dan ooit! U gebruikt hiervoor gewoon uw vertrouwde gegevens van Internetbankieren. SOFORT Banking is een heel veilig en snel online betaalmiddel. U kunt SOFORT Banking geruiken met betaalrekeningen van zeer veel banken. SOFORT Banking behoort tot de online direct-overschrijvingsmethodes. Het werkt op basis van het beproefde Internetbankieren. Het voordeel is echter: u hoeft zich niet te registreren of een virtueel account, een zogenaamde e-wallet, aan te maken. Bij SOFORT Banking gaat het om directe overschrijvingen. Hiervoor selecteert u op de afrekenpagina simpelweg SOFORT Banking als betalingsmogelijkheid. U wordt vervolgens automatisch naar het beveiligde betalingsformulier geleid. De overschrijvingsgegevens worden automatisch overgenomen, zodat u slechts uw bank hoeft te selecteren en uw vertrouwde gegevens voor Internetbankieren hoeft in te voeren. Vervolgens geeft u de overschrijving met een bevestigingscode vrij. De gegevens worden gecodeerd aan uw rekening voor Internetbankieren overgedragen. Wij ontvangen een bevestiging in real-time dat u de overschrijving bij uw Internetbankieren in opdracht hebt gegeven zodat de bestelling direct kan worden verwerken.

 

 

6. Belfius Pay Button

Deze betaalmethode is speciaal voor Belgische klanten ontwikkeld die aangesloten zijn bij deze bank. Nadat u hebt gekozen voor de Belfius betaalmethode, wordt u automatisch doorverwezen naar de betaalpagina. Op deze pagina kunt u eenvoudig, snel en veilig uw meubels afrekenen met de Belfius betaalkaart.

 

6. Creditcard

Bij SofaSupply heeft u de mogelijkheid om met uw Mastercard of Visa creditcard eenvoudig uw meubels af te rekenen. Het voordeel van het gebruik van de creditcard is dat deze u in veel gevallen een aankoopverzekering en aflevergarantie aanbiedt. Tijdens het bestelproces kiest u eenvoudig voor de optie Mastercard of Visa, waarna u automatisch wordt doorgestuurd naar de betaalpagina. Vanwege de hoge transactiekosten die creditcardmaatschappijen ons doorbereken, zijn wij als SofaSupply genoodzaakt om €5,- transactiekosten in rekening te brengen voor het gebruik van deze betaalmethode.